Термо течна изолација по нано технологија - termoStop

Нашата компанија Металотехника ДОО Прилеп, Македонија во нејзиното 25 годишно успешно работење и постоење,  не само што е бренд, туку сега е и во тренд со новата производствена програма.
Сопствено производство на Термо Течна изолација – ТермоСтоп, по нано технологија!
Чудо Изолација „Термо Стоп“ – Металотехника, Прилеп
Термо течна изолација по нано технологија, на водена основа.
Произведена од врвни експерти од фирмата Металотехника, а избрана и подржана од Фондот за иновации и технолошки развој на Р. Македонија за 2015 година.
Оваа иновација претставува Термос за чување на енергија за комфорно лето и топла зима.
Се нанесува на површина од бетон, метал, керамика, дрво и пластика со четка, ролер или распрскувач.
За изолација на фасади, подови и кровови, внатрешни ѕидови, цевководи за топла и ладна вода, пароводи и топол воздух.
Слој од 1мм заменува 50 мм од класичната изолација.
Еколошка, водоотпорна, огноотпорна.
Заштедува до 30 % од потрошувачката на енергија.
Енергетската иднина зависи од енергетската ефикасност!

ПОДГОТОВКА ЗА ПРИМЕНА НА ТЕРМО ТЕЧНА ИЗОЛАЦИЈА „ТЕРМОСТОП”