ТермоСтоп ЦениТЕРМО ТЕЧНА ИЗОЛАЦИЈА
ИНОВАЦИЈА ПО НАНО ТЕХНОЛОГИЈА
Еколошка на водена основа
Боја - Бела со можност за тонирање или фарбање
Се нанесува на метал, бетон, цигла и на скоро сите подлоги за подови, ѕидови, кровови, пароводи, топловоди, топол воздух, канали за климатизација итн.
Заштедува најмалку 30 - 50% од потрошувачката на енергија.