За нас

Металотехника Прилеп, не само што е бренд, сега е и во тренд со новиот проект за производство на материјали за Камен фурнир, Камена тапета и материјали за Камен Тепих.

Во своето долгогодишно делување на македонскиот пазар и пишороко во областа на градежништвото, тимот на Металотехника внесе промени во работењето и се пренасочи кон производството - Архитектонски украси за ентериери и екстериери.

Долгогодишната градежна работа ја заменивме со производство на 100 % македонски материјали за декорација на ентериери и екстериери.