ТермоСтоп 5л.

Опис

ТЕРМО ТЕЧНА ИЗОЛАЦИЈА

ИНОВАЦИЈА ПО НАНО ТЕХНОЛОГИЈА

Еколошка на водена основа

Боја – Бела со можност за тонирање или фарбање

Се нанесува на метал, бетон, цигла и на скоро сите подлоги за подови, ѕидови, кровови, пароводи, топловоди, топол воздух, канали за климатизација итн.

Заштедува најмалку 30 – 50% од потрошувачката на енергија.

ЦЕНАТА Е СО ПРОМОТИВЕН ПОПУСТ ОД 20%