Металотехника

Металотехника Прилеп, во нејзиното постоење повеќе од 35 години, покрај тоа што е бренд сега е и во тренд со сопственото македонско производство на премази за термо и огно заштита и хидроизолација, изработени по врвна нано технологија, декоративни кристали минерали, камен фурнир, камен тапих, камена тапета и други производи од природни материјали. Еколошки производи кои за прв пат се произведуваат во Македонија!

Сертификати

Имате прашања?

Нашата цел е да обезбедиме најдобра услуга за клиентите и да одговориме на сите ваши прашања навремено.

Контактирајте Нѐ