Металотехника

Металотехника TOP - JOB, во 25 годишно постоење, покрај тоа што е бренд сега е и во тренд со сопственото производство на камен фурнир, камен тапих, камена тапета, течна термоизолација и течна звучна изолација! Производи кои за прв пат се произведуваат во Македонија!

Имате прашања?

Нашата цел е да обезбедиме најдобра услуга за клиентите и да одговориме на сите ваши прашања навремено.

Контактирајте Нѐ