Термо течна изолација за стаклени површини ТермоСтоп Invisible

ТермоСтоп Invisible - Чувар на Вашиот дом

Високо транспарентен нано премаз за сите видови авомобилски и архитектонски стакла, изработен по нано технокогија на водена основа. Производ избран и поддржан од Фондот за иновации и технолошки развој и Светска Банка.
Термо течен премаз за сите видови архитектонски стакла.
100% еколошки производ на водена основа, штеди енергија од 30% – 50%. Се применува во сите стамбени, деловни и индустриски објекти и во автомобилска индустрија.
TermoStop Invisible нуди висок степен на рефлексија на премачканите стаклени површини, ги одбива УВ и инфрацрвени зраци до 90%, додека пак нанесен на стаклената површина има одлична провидност на светлина повеќе од 80%.
Го заштитува просторот, штеди енергија, дава чувство на комфор и топлина.
Се нанесувава едноставно со техника лиење од внатрешната страна на претходно добро исчистена стаклена површина.
Не постојат лоши временски услови, постојат само не ефикасни изолации!
Овој термо премаз е компатибилен со Термостоп – премазот за ѕидни површини и заедно прават еден систем за заштеда на енергија за топлење и ладење.
Ефектите од Termostop Invisible се посебно големи во временски периоди и региони со високи температури каде што со неговата примена се овозможува намалување на потрошувачката на енергија за ладење.

Сертификати