• Камен Тепих Металотехника

  • Камен Тепих Металотехника

  • Камен тепих примена

  • Камен фурнир

  • Камена Тапета

Металотехника

Металотехника TOP - JOB, во 25 годишно постоење, покрај тоа што е бренд сега е и во тренд со сопственото производство на камен фурнир, камен тапих, камена тапета, течна термоизолација и течна звучна изолација!
Производи кои за прв пат се произведуваат во Македонија!


Сертификати